Всеукраїнський день бібліотек

2019-09-30

/Files/images/076.jpg

Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек у театральній залі бібліотеки-філії 21 пройшли святкові збори КУ”ЦМБС для дітей”. Розпочались вони з виступу беззміного директора, Заслуженого працівника культури України Галини Яківни Лазаревой, яка привітали всіх зі святом, та розповіла, про величезну роботу бібліотекарів на шляху пропаганди книги, поліпшення зовнішнього вигляду бібліотек, проведення ремонтів у багатьох філіях.

Захід привітали наймолодші читачі — першокласники 81-ї школи. Лунали веселі вірші, присвячені книзі та улюбленим бібліотекарям.
Департамент культури і туризму Одеської міської ради — невід'ємна складова масштабного вдосконалення діяльності муніціпальних бібліотек. З привітанням виступила ведучій спеціаліст Анжела Григороівна Василіна, яка вручила працівникам колективу відзнаки міста, Міської Ради та Департаменту.
Зворушливі слова подяки бібліотекарям пролунали від депутата Міської Ради, директора благодійного фонду “Французький бульвар”, спонсора, книголюба, знавця української культури Ольги Олексіївни Квасницької.
Грамоти від горкому Одеської профспілки працівників культури вручила її голова Тамара Анатоліївна Фоміна.
Завершилось свято чудовим концертом вокалістів Одеського Національного Театру опери та балету.
#деньубібліотеці

Кiлькiсть переглядiв: 270

Коментарi