Експрес-гра “Український марафон”

2020-08-21

/Files/images/IMG_20200821_111207.jpg

Мій батьківський поріг,

Моя велична Україно,

Ти серед тисячі доріг,

Найкраща в світі, ти – єдина.



День Незалежності України є Українським Великоднем – загальнонародним святом.

Кожна людина сама обирає свій шлях і тільки від неї залежить, чи залишиться вона у спогадах, чи зникне пам’ять про неї у круговерті років.

Українці пройшли шлях, який не могли не пройти, бо таким було їхнє призначення на землі. Низький уклін і невмируща слава донькам і синам України за їхні ратні подвиги і мужність во славу України. Слава борцям за Незалежність України! Слава Україні!

21 серпня у сквері на Ярмарковій площі бібліотекарі дитячої бібліотеки №10 організували для своїх читачів експрес-гру «Український марафон», присвячений 29-й річниці Незалежності України.

У доброзичливій атмосфері діти декламували вірші,співали пісні про Україну, приймали участь у вікторині «Чи знаєте ви свою державу?», розгадували кросворд «Про нашу Україну», приймали участь у конкурсі “Україна має таланти”.

У заході також взяли участь підопічні Територіального центру соціального обслуговування Суворовського району Олена Ропай та Марія Тернова.

Свято не залишило байдужими ні дітей,ні дорослих. Віримо, що наші читачі виростуть людяними чуйними, справжніми патріотами, бо саме їм будувати світле майбутнє нашої країни.

Кiлькiсть переглядiв: 191

Коментарi