Голосні читання з обговоренням «Наші домашні улюбленці»

2024-02-22

20 лютого проводився День «Полюби свою домашню тварину»

Ці лютневі заходи у другій декаді місяця мають традиційний щорічний характер. Натомість вони подарують вам безумовну любов, відданість і дружнє спілкування.

Наприклад, собаки більш відомі своєю безумовною любов’ю, а кішки можуть бути трохи непостійними!

Є люди, які кажуть, що домашні тварини – це «просто» тварини, ніби вони не відіграють важливої ролі в нашому житті. Ці люди, неймовірніше, ніколи не мали вірного собаки або люблячої кішки, і їхні слова не можуть бути об’єктивними. Більшість власників домашніх тварин знають, наскільки чудовим може бути володіння твариною; вони розуміють, що таке дружнє спілкування і які чудові зв’язки можуть виникнути між твариною і людиною.

Читачі бібліотеки № 10 разом із бібліотекарями та волонтерами Червоного Хреста м. Одеси приєдналися до цієї події, адже ми віримо, що кожна тварина заслуговує на увагу та допомогу у будь-яких життєвих ситуаціях, тому цього разу ми говорили про хатніх улюбленців та тварин, які потребують захисту.

Завідувач відділу Ірина Юзік представила користувачам тематичну добірку творів українських і зарубіжних письменників. Діти із задоволенням читали уривки із творів, а потім обговорювали сюжет. Кожен з нетерпінням чекав своєї черги, щоб розповісти про домашнього улюбленця.

А потім, учасники психосоціальної студії «Крилаті мрійники» під керівництвом волонтерів створили унікальні образи своїх маленьких друзів на папері.

Кiлькiсть переглядiв: 3

Коментарi